LATEST  CONTEST FOR YOU

PERTANDINGAN KARAOKE “SUARA JUARA” PLAZA SHAH ALAM

PERTANDINGAN KARAOKE “SUARA JUARA” PLAZA SHAH ALAMTarikh: 2 Jun 2019 (Ahad)Masa: 2.30 PetangYuran Pendaftaran: RM20________HADIAH UTAMA:Tempat Pertama: Wang Tunai RM500 + TrofiTempat Kedua: Wang Tunai RM300 + TrofiTempat Ketiga: Wang Tunai RM200 + Trofi________SYARAT PENYERTAAN:1. Peserta hendaklah membawakan lagu bertema “Hari Raya”2. Yuran pendaftaran dikenakan RM203. Peserta dikehendaki membawa sendiri lagu karaoke dalam format CD / VCD / Pendrive SAHAJA4.Terbuka kepada semua peringkat umur5.Keputusan juri adalah muktamad. Sebarang rayuan dan pertikaian tidak akan dilayan.6. Terbuka untuk 20 penyertaan online terawal sahaja!

Pertandingan Mewarna #SouqaRaya Plaza Shah Alam

Bagi menyemarakkan lagi aktiviti sambutan Syawal tahun ini, pihak Plaza Shah Alam akan mengadakan Pertandingan Mewarna #SouqaRaya yang akan diadakan pada tarikh 19 Mei 2019 bersamaan hari Ahad di aras bawah Plaza Shah Alam. Berikut terma & syarat yang ditetapkan1. Terbuka pada semua warga Malaysia berusia 5 - 12 tahun2. Dua (2) kategori utama iaitu Kategori A (5-8 Tahun) dan Kategori B (9-12 Tahun)3. Hanya terbuka kepada 20 peserta terawal yang mendaftar.4. Peserta dikehendaki membawa peralatan MEWARNA sendiri. Hanya kertas lukisan sahaja akan disediakan pihak Plaza Shah Alam.5. Peserta dikehendaki mengisi butiran tersedia di bawah.6. Masa pertandingan 1 jam 30 minit (2.30 ptg sehingga 4 ptg)7. Keputusan dinilai berdasarkan kreativiti. 8. Terbuka kepada 20 Peserta Pertama sahaja bagi setiap kategori.

Borang Penyertaan Pencarian Wanita Melayu 2019 #PWM2019

KAMI MENCARI “IKON WANITA MELAYU – PENCARIAN WANITA MELAYU 2019” Pantas masa berlalu Pencarian Wanita Melayu kini masuk musim ke-6. Kami mencari wakilan wanita Melayu yang masih mengamalkan gaya hidup penuh budaya dalam gelombang modenisasi. Kredibiliti berkomunikasi, sahsiah diri, pengalaman meluas dalam banyak bidang selain berpenampilan menyenangkan antara ciri yang kami cari. Kami mengalu-alukan penyertaan anda yang berminat untuk merebut gelaran “IKON WANITA MELAYU” tahun ini. Berikut syarat-syarat yang telah ditetapkan:1. Tarikh tutup penyertaan 10 MAC 20192. Wanita berusia 18 tahun sehingga 30 tahun pada tarikh tutup penyertaan.3. Ketinggian minima 160 CM tanpa kasut.4. Yuran Pendaftaran: RM50 harus dilakukan terus selepas pendaftaran dilakukan ke akaun Maybank YannRifft Resources (562188308679) dan sertakan bukti pembayaran dengan whatsapp ke nombor 01111261671 (Yanti Ahmad)5. Tarikh Ujibakat: 9 Mac 2019 (Open Casting)Lokasi: Kompleks Kraftangan Kuala LumpurMasa: 12 Tengah hari23 Mac 2019Lokasi: Plaza Shah AlamMasa: 10 Pagi30 Mac 2019 Lokasi: Plaza Shah AlamMasa: 10 PagiTerdapat Empat (4) Pusingan Ujibakat akan dilakukani. Pengenalan Diriii. Sesi catwalk / Peragaaniii. Sesi soal jawab bersama juriiv. Persembahan bakat (Talent show)6. Hanya 30 peserta uji bakat sahaja akan layak ke peringkat Separuh Akhir yang akan berlangsung pada 13 April 2019 pada jam 2 Petang berlokasi di Plaza Shah Alam. 7. Hanya 10 peserta sahaja akan dipilih ke peringkat Akhir yang akan berlangsung pada 20 April 2019 8. Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam) berhak sepenuhnya untuk menerbitkan / menyiarkan gambar dan nama Pemenang bagi tujuan promosi dan pengiklanan.9. Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam) berhak menggunakan maklumat yang diberi atas tujuan pertandingan dan aktiviti Plaza Shah Alam10. Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam) berhak menukar senarai hadiah jika berlaku sebarang pertukaran akhir.11. Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam) berhak menukar syarat-syarat penyertaan tanpa sebarang notis.12. Keputusan juri adalah muktamad. Tiada sebarang pindaan boleh dilakukan. Semua surat-menyurat tidak akan dilayan13. Peserta yang bersetuju menyertai pertandingan ini hendaklah mengikut syarat-syarat yang telah ditetapkan pihak penganjur.14. Pekerja Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam), ahli keluarga dan ejennya tidak dibenarkan menyertai pertandingan ini.

Pertandingan Mewarna Sambutan Krismas Plaza Shah Alam

Bagi menyemarakkan lagi aktiviti sambutan krismas tahun ini, kami pihak Plaza Shah Alam akan menganjurkan Pertandingan Mewarna Krismas yang akan diadakan pada tarikh 16 December 2018 di aras bawah Plaza Shah Alam. Berikut terma & syarat yang ditetapkan1. Terbuka pada semua warga Malaysia berusia 5 - 12 tahun2. Dua (2) kategori utama iaitu Kategori A (5-8 Tahun) dan Kategori B (9-12 Tahun)3. Hanya terbuka kepada 20 peserta terawal yang mendaftar.4. Peserta dikehendaki membawa peralatan MEWARNA sendiri. Hanya kertas lukisan sahaja akan disediakan pihak Plaza Shah Alam.5. Peserta dikehendaki mengisi butiran tersedia di bawah.6. Masa pertandingan 1 jam 30 minit (2.30 ptg sehingga 4 ptg)7. Keputusan dinilai berdasarkan kreativiti.

Pertandingan Mewarna Merdayka!

Bagi menyemarakkan lagi aktiviti bulan puasa tahun ini, kami pihak Plaza Shah Alam akan menganjurkan Pertandingan Mewarna Merdayka! yang akan diadakan pada tarikh 19 Ogos 2018 bersamaan hari Ahad di aras bawah Plaza Shah Alam. Berikut terma & syarat yang ditetapkan1. Terbuka pada semua warga Malaysia berusia 5 - 12 tahun2. Dua (2) kategori utama iaitu Kategori A (5-8 Tahun) dan Kategori B (9-12 Tahun)3. Hanya terbuka kepada 20 peserta terawal yang mendaftar.4. Peserta dikehendaki membawa peralatan MEWARNA sendiri. Hanya kertas lukisan sahaja akan disediakan pihak Plaza Shah Alam.5. Peserta dikehendaki mengisi butiran tersedia di bawah.6. Masa pertandingan 1 jam 30 minit (2.30 ptg sehingga 4 ptg)7. Keputusan dinilai berdasarkan kreativiti.

Pertandingan Mewarna #Nostalgia Plaza Shah Alam

Bagi menyemarakkan lagi aktiviti sambutan Hari Krismas tahun ini, pihak Plaza Shah Alam akan mengadakan Pertandingan Mewarna yang akan diadakan pada tarikh 16 Disember 2018 bersamaan hari Ahad di aras bawah Plaza Shah Alam. Berikut terma & syarat yang ditetapkan1. Terbuka pada semua warga Malaysia berusia 5 - 12 tahun2. Dua (2) kategori utama iaitu Kategori A (5-8 Tahun) dan Kategori B (9-12 Tahun)3. Hanya terbuka kepada 20 peserta terawal yang mendaftar.4. Peserta dikehendaki membawa peralatan MEWARNA sendiri. Hanya kertas lukisan sahaja akan disediakan pihak Plaza Shah Alam.5. Peserta dikehendaki mengisi butiran tersedia di bawah.6. Masa pertandingan 1 jam 30 minit (2.30 ptg sehingga 4 ptg)7. Keputusan dinilai berdasarkan kreativiti.

Pertandingan Mewarna Bersempena Sambutan Tahun Baru Cina

Bagi menyemarakkan lagi aktiviti bulan puasa tahun ini, kami pihak Plaza Shah Alam akan menganjurkan Pertandingan Mewarna Bersempena Sambutan Tahun Baru Cina yang akan diadakan pada tarikh 3 Februari 2018 bersamaan hari Sabtu jam 3 Petang di aras bawah Plaza Shah Alam. Ikuti cara-cara berikut bagi menyertai pertandingan mewarna bersempena Tahun Baru Cina 2018.1. LIKE Posting ini di akaun Facebook Plaza Shah Alam2. Tag 3 teman di ruang komen3. Kongsikan posting ini di profil anda4. Isi borang penyertaan di pautan di bawahREMINDER: Hanya yang mengikut langkah di atas sahaja akan diambil kira penyertaan. Terima kasih.Berikut terma & syarat yang ditetapkan.1. Terbuka pada semua warga Malaysia berusia 5 - 12 tahun2. Dua (2) kategori utama iaitu Kategori A (5-8 Tahun) dan Kategori B (9-12 Tahun)3. Hanya terbuka kepada 20 peserta terawal yang mendaftar.4. Peserta dikehendaki membawa peralatan MEWARNA sendiri. Hanya kertas lukisan sahaja akan disediakan pihak Plaza Shah Alam.5. Peserta dikehendaki mengisi butiran tersedia di bawah.6. Masa pertandingan 1 jam 30 minit (Bermula jam 3 Petang)7. Keputusan dinilai berdasarkan kreativiti.8. Hadiah hanya akan diumumkan pada hari pertandingan.

Borang Penyertaan Pencarian Wanita Melayu 2018

MISI PENCARIAN WANITA MELAYU SESI KELIMA TAHUN 2018 BERMULA! ADAKAH ANDA PERSONALITI YANG KAMI CARI? Bagi yang berminat untuk mencuba nasib dalam edisi ke-5 PWM2018, Kami mengalu-alukan penyertaan anda semua. Berikut syarat-syarat yang ditetapkan bagi sesi penganjuran tahun ini!1. Tarikh tutup penyertaan: 5 April 20182. Wanita berusia 18 tahun sehingga 30 tahun pada tarikh tutup penyertaan.3. Ketinggian minima 160 CM tanpa kasut.4. Yuran Pendaftaran: RM50 harus dilakukan terus selepas pendaftaran dilakukan ke akaun Maybank YannRifft Resources (562188308679) dan sertakan bukti pembayaran dengan whatsapp ke nombor 0193843944 (Yanti Ahmad)5. Tarikh Ujibakat: 7 April 2018 / Plaza Shah Alam / 10 PagiTerdapat Empat (4) Pusingan Ujibakat akan dilakukani. Pengenalan Diriii. Sesi catwalk / Peragaaniii. Sesi soal jawab bersama juriiv. Persembahan bakat (Talent show)6. Hanya 30 peserta uji bakat sahaja akan layak ke peringkat Separuh Akhir yang akan berlangsung pada 28 April 2018 pada jam 2 Petang berlokasi di Plaza Shah Alam. 7. Hanya 12 peserta sahaja akan dipilih ke peringkat Akhir yang akan berlangsung pada 28 April 2018 8. Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam) berhak sepenuhnya untuk menerbitkan / menyiarkan gambar dan nama Pemenang bagi tujuan promosi dan pengiklanan.9. Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam) berhak menggunakan maklumat yang diberi atas tujuan pertandingan dan aktiviti Plaza Shah Alam10. Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam) berhak menukar senarai hadiah jika berlaku sebarang pertukaran akhir.11. Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam) berhak berhak menukar syarat-syarat penyertaan tanpa sebarang notis.12. Keputusan juri adalah muktamad. TIada sebarang pindaan boleh dilakukan. Semua surat-menyurat tidak akan dilayan13. Peserta yang bersetuju menyertai pertandingan ini hendaklah mengikut syarat-syarat yang telah ditetapkan pihak penganjur.14. Pekerja Evergreen Venues Sdn. Bhd. (Pengurusan Plaza Shah Alam), ahli keluarga dan ejennya tidak dibenarkan menyertai pertandingan ini.

Pertandingan Mewarna Hari Krismas

Bagi menyemarakkan lagi aktiviti bulan puasa tahun ini, kami pihak Plaza Shah Alam akan menganjurkan Pertandingan Mewarna Bersempena Sambutan Hari Krismas yang akan diadakan pada tarikh 9 Disember 2017 bersamaan hari Sabtu di aras bawah Plaza Shah Alam. Berikut terma & syarat yang ditetapkan1. Terbuka pada semua warga Malaysia berusia 5 - 12 tahun2. Dua (2) kategori utama iaitu Kategori A (5-8 Tahun) dan Kategori B (9-12 Tahun)3. Hanya terbuka kepada 20 peserta terawal yang mendaftar.4. Peserta dikehendaki membawa peralatan MEWARNA sendiri. Hanya kertas lukisan sahaja akan disediakan pihak Plaza Shah Alam.5. Peserta dikehendaki mengisi butiran tersedia di bawah.6. Masa pertandingan 1 jam 30 minit (2 ptg sehingga 4 ptg)7. Keputusan dinilai berdasarkan kreativiti.HADIAHTempat Pertama bagi Kategori A & BSanta Christmas Gift Worth RM200Tempat Kedua Kategori A & BSanta Christmas Gift Worth RM150Tempat Ketiga Kategori A & BSanta Christmas Gift Worth RM100